Thaimassasje oslo massasje privat oslo

thaimassasje oslo massasje privat oslo

til thai massasje utspringer seg fra India, Tibet og Kina for om lag 2500 år siden. Sport massasje eller, bodybuilder massasje? Eller er du støl og stiv etter trening og vil. Thai massasje utdanning, alternativ behandling, som massasjeterapi, er et omstridt tema. En beroligende massasje kan hjelpe deg å slappe av, men det er ikke alt. Våre Beste Priser, kvinnelig massør 60 min. Vi holder til i hyggelige omgivelser på Sannergate. Er du jakt etter etter massasje i Oslo?

Thaimassasje oslo massasje privat oslo - Nuad

Hva er thai massasje? Thai massasje salonger i Oslo. Thai massasje praktiseres over hele verden, men kravet for å utøve massasjen er veldig forskjellig. Massasje har flere fordeler og det er ikke lenger tilgjengelig bare gjennom luksuriøse spa- og eksklusive massasjeklinikker. I dag tilbys massasjeterapi gjennom ulike bedrifter, klinikker, sykehus, terapeuter og flere. Hos oss har vi både mannlige massører og kvinnelige massører som er hyggelige og flinke.

Thai massasje, oslo: Thaimassasje oslo massasje privat oslo

Massasjeterapeuter og de som utøver massasjen bruker vanligvis sine hender og fingre for å massere, men kan også bruke sine underarmer, albuer og til og med føtter. Vi anbefaller også four hands massasje som skal utføres av en mannlig massør og en kvinnelig massør. Hvem som helst kan kalle seg massasjeterapeut, fordi det ikke er en beskyttet tittel. Thailandsk tradisjonell massasje, thaimassasje, eller Nuad Phaen Boran, som det kalles på det thailandske språket er en behandlingsteknikk som styrker og balanserer kroppens energisystem. Her kan du lese mer om hva massasjer er og de ulike fordelene ved massasje. I hverdagen lar vi ofte stresset ta overhånd, og glemmer å ta vare på oss selv. . Four hands 60 min. Les mer om massasje utdanning. I Thailand er vanlig at kvinner lærer dette i barndommen, og dermed utøver thai massasje uten noen formell utdanning.

0 kommentarer
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *